hmm dziwne. moze to jakies doswiadczenie z przeszlosci, ktore Twoja pamiec"wykasowala" bo bylo zbyt bolesne i nadal to gdzies gleboko siedzi?
Witam, trafilam na tym forum bo chce wkoncu skonczyc z tym co mnie meczy a nie wiem nawet jak , nie wiem co to , nie wiem jak opisac do konca , ale wiem ze mam tego dosc..
Od jakiegos czasu hmm 3-4 miesiace mnie to meczy ... opisze sytuacje, ktora miala miejsce przed chwila :
siedzialam normalnie przy komputerze , nagle przypomniala mi sie sytuacja ktora widzialam w myslach totalnie przez mgle.. ciezko mi to opisac , trwa to pare sekund przy czym strasznie przyspiesza mi bicie serca i powoli zwalnia po tej 'wizji ' sytuacje strasznie szybko zapominam i nie moge sobie potem przypomniec co to bylo , co widzialam , czasem uda mi sie przypomniec miejsce i ilosc osobnikow w wizji ... strasznie mnie to juz meczy mam nadzieje ze ktos mi pomoze bo nie wiem nawet jak 'zguglowac' problem ... Z gory dziekuje .
hmm dziwne. moze to jakies doswiadczenie z przeszlosci, ktore Twoja pamiec"wykasowala" bo bylo zbyt bolesne i nadal to gdzies gleboko siedzi?
Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko ludzkie ograniczenia
nie no watpie ... to jest tak cholernie dziwne ze nie da sie opisac a ja sama juz mam najnormalniej dosc , zaczynam sie bac ze jestem jakas wariatka ... to za kazdym razem inna 'wizja'
Może to prekognicja albo czerpiesz wizje z jakichś wydarzeń z przeszłości, trudno powiedzieć po twoim opisie.
Tworzenie i prowadzenie blogu oraz poradnik obsługi forum:
http://www.zaburzenia.pl/announcement.php?f=18
*
Używajcie opcji "Edytuj".
może to halucynacje a ty źle to interpretujesz
Bookmarks