Wyniki 1 do 3 z 3

Temat: pomysly na zarobienie kaski.

Zaufani Avatar cysiek
    Punkty
    15

pomysly na zarobienie kaski.

ma ktos checi i troche odwagi to mam taki sposobik na zarobek niby legal wchodzimy na amerykanskiego ebaya kupujemy sztabke zlota sa takie male za kilkadziesiat zl o wadze np 1grans i sprzedajemy drozej na polskim allegro. na czym wic polega a no na tym ze wiekszosc jelopow mysli ze kupuje gram a my sprzedajemy grans( ichniejsza jednostka wagi)grans jest lzejszy od grama jak podamy w info nikt nie powinien miec do nas pretensji.i mam y pare zlotych. drugi sposob wchodzimy na ebaya i kupujemy sztabke gold plated i sprzedajemy troche taniej od normalnej sztabki w czym sek? gold plated to pozlacana tylko jestreszta tojakis syfny metal.
    nastepny sposob na odrobinke kasy jak ktos ma zaparcie to gold scraps w kazdym starym sprzecie sa metale szlachetne jak ktos ma zaparcie moze sobie zbierac i odzystkac co w miare proste jest, trwa raczej dlugo wielkiej kasy sie nie zrobi ,metoda dla wytrwalych albo majacych dostep do tego typu rzeczy.ktos chce zobaczyc jak to wyglada to na you tube sa filmiki wpiszcie gold csraps. teraz ide dalej pokombinowac moze jak okrasc bakomat czy cos, ostatecznie zostaje napad na bank. a wy macie jakies sposoby?
    nie dajcie sie nabrac na skladanie dlugopisow i adresowanie kopert-nie ma takich ofert pracy, dlugopisy z tego co wiem skladaja maszyny podobnie koperty sa aderesowane maszynowo wiec te ogloszenia to lipa, ostatnio wysylalem cv i mi przyszlo ze moge sobie wybrac miedzy innymi te prace i sprawdzilem co to jest co najscmieszniejsze jest to zarejestrowana firma ktora wola kase najpierw za materialy szkoleniowe pozniej za materialy na forach mnostwo osob oszukanych sie wypowiada
    a wy macie jakies pomysly??? jak tak to sie podzielcie. bo jak czlowiek glodny to zaczyna kombinowac juz myslalem o produkcji sztucznych diamentow za pomoca imadla i palnika hehe (tak rosjanie to robia tylko maja prasy i piece) i wcale mi nie jest hehe.
    ps prosze adminow i modow o oblukanie czy nie naruszam jakis zasad (naklanianie do oszutwa itp)i ewentualnie wywalic posta.
    oczekiwanie na koniec...

Moderator Avatar Mandatory
    Wpisów
    22
    Punkty
    43
    Cytat Wysłany przez cysiek Zobacz post
    ma ktos checi i troche odwagi to mam taki sposobik na zarobek niby legal wchodzimy na amerykanskiego ebaya kupujemy sztabke zlota sa takie male za kilkadziesiat zl o wadze np 1grans i sprzedajemy drozej na polskim allegro
    Ale mamy ją fizycznie przy sobie, czy musi czekać i płacić za wysyłkę, co zapewne uszczupli rzekomy dochód?
    Żeby zarobić, wpierw trzeba zainwestować, a więc wydać gotówkę, której nie mam. Niedawno mój kolega sporo zarobił na jakiejś części do sieci internetowych, ale wcześniej musiał zainwestować w tę część i nigdy nie ma się pewności, czy sprzedamy to. Potrzebne jest rozeznanie rynku.
    Tworzenie i prowadzenie blogu oraz poradnik obsługi forum:
    http://www.zaburzenia.pl/announcement.php?f=18

*
    Używajcie opcji "Edytuj".

Zaufani Avatar cysiek
    Punkty
    15
    mozesz napisac ze czas oczekiwania taki i taki (tyle ile potrzeba na dostarczenie do ciebie i wyslanie przez ciebie)ale sczerze mowiac uj wie jak by takie cos potraktowalli niby pisales prawde a jednak... to tak jak z tym sprzedawaniem zdjecia telefonu za kilkaset zl niby jak wol napisane a jednak goscia scigneli. ps widzialem kiedys kilka takich aukcji na allegro.
    oczekiwanie na koniec...

Użytkownicy, którzy czytali ten temat : 9

Bookmarks

Co możesz