Mam wrażenie, że ten temat gdzieś już był![]()
czy istnieje przyjaźń damsko męska? i czy jest ona bezpieczna?
całe życie się nad tym zastanawiam. jedni mówią że istnieje a inni że kończy się w łóżku.
wyobrazcie sobie że macie męża lub żonę, chłopaka czy dziewczynę. czy pozwolilibyscie im na przyjaźń swojego chłopaka z przyjaciółką czy dziewczynie z chłopakiem? ciężkie pytanie, ale zwieksze to bardziej. a co będzie gdy oni są sami i wypijom alkohol? zapraszam do burzliwej dyskusji.
Mam wrażenie, że ten temat gdzieś już był![]()
Tworzenie i prowadzenie blogu oraz poradnik obsługi forum:
http://www.zaburzenia.pl/announcement.php?f=18
*
Używajcie opcji "Edytuj".
Pewnie różne glosy się tu odezwą, ludzie mają różne doświadczenia, ja mogę mówić za siebie. Mam przyjaciela faceta, przyjaźnimy się od 30 lat! I przez te wszystkie lata Jędrek pokazał, że jest moim prawdziwym przyjacielem, był przy mnie i w dobrych chwilach i w tych bardzo trudnych. ja też starałam się go nie zawieść. Lubimy spędzać razem czas, on wie o mnie wszystko, więcej niż inni. Często spotykaliśmy się i przy alkoholu, gadaliśmy godzinami i on zostawał u mnie na noc. Spaliśmy wtedy w jednym łóżku . I co? Ano nic.I nie dlatego, że jakaś " pokraczna" jestem (
), zawsze wiedziałam, że jestem w jego typie, ani dlatego , że on chłop-pierdoła( za przeproszeniem) ale dlatego, że właśnie to jest PRZYJAŹŃ. Po co było popsuć coś tak fajnego i wartościowego. Gdybyśmy wylądowali w łóżku w innym celu niż normalne spanie to pewnie już coś by to zmieniło
To trochę "obiegowa" opinia, że facet nie może przyjaźnić się z kobietą. Nie ma co ulegać takim stereotypom, myśleć i robić po swojemu. Czego wszystkim zaprzyjaźnionym z facetami kobitkom życzę.Czasem taka przyjaźń potrafi być trwalsza niż damsko-damska. Na paru babach już się zawiodłam kilka razy niestety. Na Jędrku nigdy.
ja też nie mam kolegów i nie chce mieć. lepiej dogaduje się z kobietami
na przykład z nami forumowiczkami no nie Adminie? ;P
nie zawsze. ale staram się
czytelniczka zgadzam się z tobą jest coś takiego jak przyjazń damsko męska ale tylko do czasu , jak pojawi się seks to z reguły wszystko szlak trafia . Tym bardziej jeśli przyjaciółka jest bardzo atrakcyjna . My jesteśmy wzrokowcami
i zawsze na widok pięknego ciała będziemy myśleć o seksie . W wielu przypadkach taka przyjazń kończy się rozpadem małżeństwa a nie wieże że partner czy partnerka życiowa nie będzie zazdrosny/a. o przyjaciela .
Mike ja też jestem wzrokowcem a jestem kobietą ha!![]()
Bookmarks