W tym temacie umieszczamy pozdrowienia, które będą wyświetlane na górze strony głównej forum!
Zasady:
Umieszczamy tu pozdrowienia, życzenia, informacje.
proszę nie umieszczać długich pozdrowień [powiedzmy maksimum 10 wyrazów].
proszę nie nadużywać dodatków BBCode.
proszę nie używać dodatków BBCode, HTML, które mogą spowodować zmiany wyglądu strony głównej forum [szczególnie font-size].
Wyświetlane jest 10 ostatnich pozdrowień.
Posty są systematycznie usuwane
Ostatnio edytowany przez andrzej Nie 15 Mar, 09 10:46, edytowano w sumie 3 razy
Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.Paulo Coelho
Rejestracja: Nie 21 Sty, 07 17:25 Posty: 2 Miejscowość: Warszawa
Witam ponownie, moja podopieczna wyszła z okresu adolescencji, przestala brac leki - i sprawia wrazenie "cudownie uleczonej". Ja natomiast zmieniłem troszkę wygląd i miejsce cumowania - pozdrawiam
Rejestracja: Pon 24 Mar, 08 06:33 Posty: 1525 Miejscowość: Bydgoszcz
pozdrawiam i Ciebie Marto tak sądze że na dłużej
_________________ Mocą wsteczności, powrócic, może do szczęścia pierwotnego się nie da, ale napotyka się tam inne zjawiska, oraz moc żadz wymieszanych z innego rodzaju wartościami i instynktami i da się dostrzec to czego wartości powszechne nie dostrzegają....
Witam! Wybaczcie tak długą nieobecność - życie wciąga Pamiętam o Was wszystkich i nie zapomnę nigdy, postaram się także odwiedzać Was częściej. Miłego dnia!
Rejestracja: Pon 24 Mar, 08 06:33 Posty: 1525 Miejscowość: Bydgoszcz
Ok wszystkie nasze dziewczyny gorąco pozdrawiam każa warta tego by oszaleć do nie przytomności, i każda inna...
_________________ Mocą wsteczności, powrócic, może do szczęścia pierwotnego się nie da, ale napotyka się tam inne zjawiska, oraz moc żadz wymieszanych z innego rodzaju wartościami i instynktami i da się dostrzec to czego wartości powszechne nie dostrzegają....
Ostatnio podbity przez andrzej, Śro 30 Cze, 10 13:36
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum