Tematem nowego konkursu będzie coś czego tu nie było.
Czyli wybierzemy najprzystojniejszego faceta na forum oraz najładniejszą kobietę.
Oceniane będą profile według nadesłanych zdjęć.
Każdy może nadesłać do 5zdjęć by zaprezentować siebie. Czas nadsyłania zdjęć do 5 kwietnia.
Zdjęcia można wysłać na pw jako spakowany folder lub na mojego maila admin(małpa)zaburzenia.pl tylko trzeba podać nik oraz wysłać z maila takiego jaki macie tu na forum.
W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy bez względu na wiek, posiadający conajmiej jeden post na forum.
Osoby które mają ban lub ostrzeżenie nie mogą brać udziału w konkursie.
Nagrodzone zostanie pierwsze miejsce. Co do nagród poinformuje w terminie późniejszym
Ja też może wezmę udział ale nie będę brał nagrody.
edytowałem post i zasady początkowe konkursu i konkurs jest dla facetów i kobiet
_________________ chętnie pomagam Jeszcze trochę tutaj będę
Ostatnio edytowany przez andrzej Pią 09 Kwi, 10 06:43, edytowano w sumie 2 razy
Rejestracja: Czw 05 Kwi, 07 03:48 Posty: 318 Miejscowość: Gliwice
Orientacja: dobra w terenie
Zróbmy podwójne głosowanie
_________________ "Tylko słabi są okrutni. Łagodności można oczekiwać wyłącznie od silnych” – Leo Buscaglia *** "Są dwa sposoby na łatwe życie: wierzyć we wszystko albo nie wierzyć w nic. Obydwa zwalniają nas od myślenia." - Alfred Korzybski
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum