Rejestracja: Nie 25 Mar, 07 21:20 Posty: 23 Miejscowość: Wałbrzych
Wiecie co? Siedząc ostanio na małym dole puściłem sobie winampa i po kilku kawałkach mojej ulubionej muzyki od razu zrobiło mi się lepiej. W związku z tym mam propozycje aby każdy z nas wrzucił tytuł jakiejś piosenki która jego zdaniem odpręża i pozwala "złapać wiatr w skrzydła" . Moją pierwszą propozycją jest piosenka Myslovitz "Acidland". Życzę miłego słuchania i pozdrawiam.
Rejestracja: Pią 16 Mar, 07 21:09 Posty: 1614 Miejscowość: Katowice
Ja ostatnio codziennie na dobry początek dnia słucham sobie ¨życie jak poemat¨ Szymona Wydry.ta piosenka działa na mnie bardzo optymistycznie i napełnia jakoś siłą i nadzieją, że moje życie może być inne, takie jak ja będę chciała.. Polecam
_________________ "Gdy życie ofiaruje Ci cytryny, zrób z nich lemoniadę”
Rejestracja: Nie 11 Lut, 07 02:48 Posty: 3022 Miejscowość: z kątowni :D
bang bang my baby shot me down qrcze szkoda ze yantarka juz nie ma
a tak serio to "dancin' in the moonlight"
_________________ I think I better leave right now before i fall any deeper,i think I better leave right now feeling weaker and weaker,somebody better show me how,before i fall any deeper...
Haha, nie przepadasz za cięższym brzmieniem chyba, szkoda.. A Ty Matematix czego słuchasz? Jakaś piosenka ostatnio miała zbawienny wpływ na Twój nastrój?
Eeee, próbowałam rozbudować Twoją ksywkę - bo jest dla mnie yyyy zbyt złożona i niewyraźna, więc skojarzyłam to sobie Panoramixem z "Asterixa" skonfrontowałam Cię ze starożytnymi filozofami i tak powstał Matematix (odnowiony, względnie Mathematix), jeżeli sobie nie życzysz nie będę tak do Ciebie więcej mówić.. Z ambientu mam mnóstwo muzyki, teraz kojarzą mi się głównie Solar Fileds, ale rzadko słucham tego rodzaju muzyki -metal przede wszystkim..
A wydaje Ci się że nie ma? (pytanie retoryczne)
_________________ Zostań przy mnie, proszę..
Ostatnio edytowany przez -memento-, Pią 31 Sie, 07 23:45, edytowano w sumie 1 raz
od kiedy go odkrylem slucham bardzo czesto - utwór który dla mnie jest podsumowaniem mojej przeszłości (tej niedawnej bardzo burzliwej i pokręconej).
poza tym rap (ale nie jakis kiczowy tylko true) , alternative (metalu nigdy nie sluchalem, poprostu nie mialem takich znajomych, którzy by mnie zainteresowali tym rodzajem muzyki), muzyka filmowa.
generalnie w utworach liczą się dla mnie słowa - przekaz w nich zawarty.
_________________ Człowieku, wśród zgiełku i pośpiechu spokojnie idź. Trzymaj pokój ze swą duszą.
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum